2016. január 5., kedd

11. fejezet - Az enyém vagy!

Sziasztok! Elhoztam ezt a jelentéktelen kis unalmas részt! Ne haragudjatok, hogy ennyire élvezhetetlenné sikeredett, csak történtek családi gondok is, és ez után jönnek majd csak az igazi izgalmak.
Nem tudom, mit szólnátok egy Zayn szemszöghöz következő részben?
Jó olvasást, komizzatok!

All the f*cking love.xx
EsmeeH.


2015. február 9.

Hihetetlen volt ennyit repülni, de megérte, hiszen látni Őt abban, amit imád csinálni, fantasztikus. Tudom, hogy minden rossz ellenére, élvezi és szereti ezt csinálni a fiúkkal együtt, ezt sose tagadta, de én is észrevettem, hogy amit Ők játszanak nem igazán Zayn és tényleg egy kicsit sem látom benne Őt.
Jelenleg még mindig Sydny-be vagyunk, viszont holnapután már megyünk is tovább Ausztrálián belül egyenesen Brisbane-be, de az még messze van, addig vár ránk egy bebaszás, mivel Sophia ma tölti a huszonegyedik életévét, ami egy csodálatos korszak, gondolom, hisz én még csak tizenkilenc vagyok március közepéig, de Ő Amerikába is felnőttnek számít már, a szerencsés. Igazából egy nagyon kedves és szeretnivaló lány, akivel nagyon jóban lettem, illetve Lottie is ilyen, csak Ő még az a tipikus kamasz, minden új még neki. Megismerkedtem Lou-val is, a fiúknak a fodrászukkal és sminkesükkel, illetve a kis csöpp lányával, Lux-szal is. Lou nagyon barátságos és jó fej, laza mindenben, Lux pedig imádnivaló kis tündér, hasonlít kicsit Beryl húgára, mikor 4 éves volt.
Gondolatmenetemből – igen, néha olyat is szoktam –, Lottie sikítása szakít félbe. Érdeklődve nézünk össze majd felhúzott szemöldökkel várjuk, hogy a szőke lány kijöjjön az erkélyre közénk. És megérzésem nem csalt, Lottie rövidnadrágba és egy topba fut bátyja mögé, ekkor észrevesszük Niall-t, aki valamit nagyon szorongat a kezében.
- Mi történt? – kérdezi Louis és lerakja az evőeszközöket a kezéből.
- Egy béka van a kezébe, esküszöm! – mondja elhalkuló hangon Lottie, mire az én szemeim is kipattannak és kezembe veszem a késemet, illetve Louis kését is a másikba, majd Niall felé fordulok.
- Még egy lépés és véged. – mondom halkan és rászegezem a „fegyverem”. Értetlenül néz rám és a válasza csak a nevetés volt, gondolom nem hitte el, hogy mennyire komolyan gondolom.
- Félsz a békáktól? Te is? – nevet tovább a szöszi és kicsit előrébb jön, egyenesen felém, mire hirtelen felpattanok és a bujkáló lány mellé megyek, kezébe adom az egyik kést, hogy Ő is tudjon támadni.
- Louis, csinálj már valamit! Tudod, hogy ki nem állhatom azokat a lényeket. – Lotts tovább könyörög és próbál hatni a bátyjára, kevés sikerrel, hiszen csak röhög. Megragadom a mellettem gubbasztó lány karját és felhúzom, de csapdába esünk, mert mellettünk Niall már mosolyog és a kezét nyitja, miközben kinyújtja felénk. Mi Lottie-val összebújunk, és csak sikítozunk, de nem ér a csapás, ami meglepő. Először én hagyom abba a sikítást, majd a velem egy magas lány is. Nagyot sóhajtok mikor rájövök, hogy nem volt semmiféle béka és a piszkos munkát se nekem kell elvégeznem, hisz Lottie már kergeti is a vicces ír fiút. A fejemet fogva, nevetve ülök vissza a helyemre Zayn mellé, aki fulladozik a nevetéstől.
- Jól van, nevess csak ki. Bunkó. – mondom és betömök egy egész főtt tojást, durcizásom jelképeként. Még mindig nevet, de a kezét a combomra rakja, mire megforgatom a szemeimet és próbálom enni a nagy falatomat, amit felelőtlenül vettem be a számba.
- Cuki vagy hörcsög pofával. – Zayn felé nézek egy „ez most komoly?” fejjel, de Ő csak puszit ad az arcomra, ami most kidudorodik egy kicsit.
- Komolyan? – érthetetlen, hogy mit mondok, de talán nem is baj. Végre sikerül lenyelnem a falatot és egy puszival jutalmazom a bókját, ami valljuk be cuki volt, de borzalmas is.
- Ha pornóztok, irány a szoba. – mondja Louis és iszik egy kortyol az energiaitalából. Felhúzott szemöldökkel nézek rá és megrázom a fejemet, hogy ennyire feltűnően kimutatja nemtetszését.
- Fogd már be. – böki meg Eleanor. Ó, igen, Eleanor. Ő egy kedves lány, akinek alapból sok pénze van, és ezt szereti tudatni másokkal, viszont minden embernek vannak rossz tulajdonságai, ezzel szemben Ő egy kedves és vicces csaj.
- Csak egy nyugodt napot szeretnék… - sóhajt Harry és megissza a bögréje tartalmát.
- Nyugi haver, szabadnap van. Ki mit csinál? – érdeklődik Zayn és a kezét átdobja a vállamon és úgy simogatja azt a testrészemet.
- Csak pihenni akarok. – sóhajt Liam, de mind tudjuk, hogy nem így lesz, hisz ma meg kell ünnepelni kedvese születésnapját.
- Mi a lányokkal úgy gondoltuk, hogy bevesszük a medencét. – jelenti ki Sophia mire feláll, ezzel együtt mi is Eleanor-ral.
- Összegyűjtöm Lottie-t. – sóhajt El és elindul.
- Akkor mi menjünk. Kösz a reggelit, jó volt. – mosolygok és egy puszit adok Zayn szájára majd otthagyom. Sophia elszalad a fürdőruháiért és megbeszéljük, hogy az én szobámba jön, és útközben becserkészi a többi lányt is. Kicsit rendet rakok a szobába, hiszen Zayn eléggé kupis, és én sem vagyok egy szent. Beágyazok, a földön heverő ruhákat bedobom Zayn bőröndjébe, összeszedem a földről a tárgyakat, amiket vagy levertünk, vagy elejtettünk, és azokat a dohányzóasztalra rakom. Meglátom a cigijét, így azt megfogva gyorsan kiszaladok hozzá, hogy ne ez legyen az indoka, amiért megleshet minket miközben öltözünk.
- Köszi Kicsi. – mondja és ad egy csókot. Mosolyogva sietek vissza és felhúzom a redőnyt, kinyitom kicsit az ablakot majd előkeresem a két darab fürdőruhámat. De melyiket vegyem fel? Mindegy, majd a lányok döntenek. Kopogást hallok, úgyhogy gyorsan kinyitom az ajtót, de a várt vendég még véletlen sem lány.
- Szia. – köszön mosolyogva.
- Szia. – nézek rá értetlenül, hiszen nem sokat beszélgettünk még eddig, miért jött ide?
- Bejöhetek? – kérdezi meg én pedig egyből beengedem leül a kanapéra a kis nappali szerűségben és továbbra is engem figyel. Becsukom az ajtót és leülök mellé.
- Minek köszönhetem a látogatásodat? – kérdezem halkan és felhúzom a lábaimat.
- Csak szeretnék kicsit beszélgetni, még úgy sem volt alkalmunk. – mondja és kényelembe helyezi magát. Hosszas csönd következik, majd újra megszólal. – Szereted Őt? – ez most valamilyen vallatás, vagy kikérdező show? Egyébként is mi köze van hozzá?
- Mi? – nézek rá értetlenül, persze értettem minden szavát eddig és a kérdést is tisztán hallottam, de nem értettem miért kérdezi.
- Nézd. Én a helyedben nem kötődnék ennyire hozzá. Ahogy én már öt éve ismerem Zayn-t, Ő nem ilyen. Ilyen dolgokat akkor csinált mikor ágyba akart vinni valakit, akit nagyon akart. Nem ellened szól, te egy kedves lány vagy, de egy nagy átverés célpontja vagy. Jobban tennéd, ha távol maradnál tőle. – hm, ez most tanács akart lenni vagy utálat? Összeráncolom a szemöldökömet és felállok.
- Jobb lenne, ha most elmennél. – mondom és az ajtó felé sietek, amit egyből ki is nyitok.
- De ne értsd félre…
- Inkább ne mondj semmit. – nagy sóhajtással díjazom az őszinteségi rohamát, de már alig várom, hogy kimenjen innen. Amint megteszi végre, a lányok már érkeznek is. Értetlenül jönnek be és mikor Lottie már kérdezné, csak leintem, hogy most ne. Bemennek a hálószobába és én is követem őket. Nagy lelkesedéssel válogatják ki, hogy mit vegyenek fel, de nekem igazándiból már édes mindegy.
- Mit keresett itt Harry? – érdeklődi Lou miközben Lux-ot öltözteti.
- Csak kérdőre vont, hogy szeretem-e Zayn-t, aztán kioktatott, hogy a vesztem lesz, mert, hogy Ő nem érez semmit irántam, csak ágymelegítő szerepem van. – mondom és közben kiválasztom a fekete, egyszínű fürdőruhámat.
- Ez hülyeség. – rázza meg a fejét Sophia és maga elé helyezi a fürdőruháját.
- Szerintem van benne valami. – mondja Eleanor, mire mind felé fordulunk. Nem ezt vártam tőle, hisz nem ezt mutatta eddig, de hát nem minden barát lehet barát, kell pár ellenség, vagy rosszakaró is.
- Látszik, hogy hogyan néz rád. Nem úgy, mint egy kurvára. – mondja Lottie, de rögtön a szájára csap, hisz nem szabad káromkodni Lux előtt, de szerencséjére a kislány jól elvan a tükör előtt.
- Ja, úgy, mint te Niall-re, igaz? – nevet fel Sophia mire Lotts meglöki őt, tehát Lottie-nak bejön a szöszke.
- Mintha én valami különlegesen néznék Nialler-re. – forgatja meg a szemeit a lány és sikerül kiválasztania a fürdőruhát.
- Ne tagadd. Legalább annyit vallj be, hogy szeretsz vele lenni. – kérleli Eleanor és leül az ágyra, úgy látszik Eleanor képes olyan kapcsolatokat támogatni, ami nem róla és az öntelt barátjáról szól. Míg ők beszélgetnek mi Soph-pal és Lou-val átöltözünk gyorsan, imádom, hogy Lou-nak ennyi tetoválása van, de Sophia teste meg olyan tökéletes, én mellettük, borzasztó vagyok.
- Nem is tudtam, hogy van tetkód! – Lou egyből rátapad az oldalamon végighúzódó írásra. –  „A vér nem válik vízzé.” Milyen igaz. – mondja majd megmutatom nekik a csuklómon lévőt is, amit lehet eddig nem vettek észre, illetve a lábfejemen is van egy kis szösszenet.
- Nem tudtam, hogy szereted a tetoválásokat. – jegyzi meg Sophia, akin a fehér fürdőruhája tökéletesen mutat a barna bőrén, illetve a barna hajához is megy. Hosszasan beszélgetünk mikor Lottie nyit be, hogy az „uram” már türelmetlen. Megforgatom a szemeimet és gyorsan felveszem a csipke fehér ruhámat, hogy ne legyek annyira pucér. Érdekes, hogy én zavarba vagyok, ha Zayn alulöltözve lát engem, de a többiek nem. Kimegyek a kis nappali szerűségbe, ahol türelmetlenül telefonozik, elé sétálok és kikapom a kezéből.
- Nem elég, hogy elveszed a telefonomat, de még takargatod magadat előttem? – húzza fel durcásan a szemöldökét és közelebb húz magához a derekamnál fogva.
- Mi kimegyünk a medencéhez. – mondja Lottie és rácsap a fenekemre. Hitetlenkedve nézek utána, de egyből elfog a röhögő görcs, hogy Zayn utána szól.
- A fránya Tomlinson véredet! Ő az enyém Lotts! – ilyenkor imádom, hogy ennyire féltékeny, túl tökéletes ilyenkor. – Úgy látszik az összes Tomlinson el akar venni téged tőlem. – suttogja a nyakamba. – Az enyém vagy. – morogja és egy puszit ad az érzékeny felületre.
- Ne csináld ezt. – a hangom megremeg és egy nagyot sóhajtok. Rohadtul ki vagyok éhezve, és ezzel Zayn nem segít. Felnevet és beirányít a szobánkba, ledőlök az ágyra, Ő pedig pillanatok alatt felettem van. Elmosolyodom, és apró puszikat adok a füle alá, amitől elgyengül, így én kerülök felülre. – Túl sok a ruha rajtad bébi. – mondom kacéran és leveszem róla a felsőjét, láthatólag tetszik neki, hogy én vagyok felül. Épp a nadrágjánál szerencsétlenkedek, mikor az ajtó hangosan csapódik ki, Zayn hirtelen felül és a derekamat fogja, utána érdeklődve fordulok hátra, hogy ki zavart meg minket ilyen paraszt módon. A kék szemekben egyszerre látok csalódottságot, szórakozottságot és örömöt.
- Mi a faszt akarsz? – kérdezi Zayn és ahogy bunkózik Louis-val – bár lehet nem bunkóság, csak ők így beszélnek egymással –, közben az oldalamat simogatja. Mosolyogva döntöm a homlokomat az övéhez, de hamar elszakítom azt a kontaktust, meg úgy az összeset, mert Zayn elmegy elintézni a „dolgát” amit okoztam neki és egyben átveszi a fürdőnadrágját is. Végignézem, ahogy eltűnik az ajtó mögött majd Louis-ra nézek.
- Mi van? – kérdezem felhúzott szemöldökkel. A fejével hátra felé int, gondolom, hogy menjünk ki. Elsétálok mellette és a kanapénak támaszkodva várom, hogy mit akar.
- Nem is jöhettem volna jobbkor. – nevet fel.
- Élvezed, hogy megszakíthattad azt, amire készültünk. Igazam van? – kérdezem felhúzott szemöldökkel és keresztbe tett kezekkel.
- Nem is tudod mennyire. – nevet fel és közelebb jön. – Vigyázz magadra és légy résen, nehogy átverjen téged. – mondja és újra az eredeti helyére tér vissza. – Lehet, te nem látod, de nem is ismered még őt annyira. Ha ez kitudódik…
- Nem fog. – vágok a szavába egyből, hisz nem szabad, hogy kiderüljön, mégis van egy rossz érzésem Louis-val kapcsolatban. Jobban utál engem mindenkinél.
- Is, ez már rég nem tündérmese, és nem is lesz az. Ez az az élet, amit nem minden hétköznapi lány bír elviselni. – mondja és egy diadalittas mosoly kíséretében kisétál a szobából. Csak ezzel az a baj, hogy nagyobb figyelmet fordítottam az ajkaira, mintsem arra, hogy pontosan mit mond. Nem törődve semmivel utána sietek és még csak alig hagyta el az ajtónkat, gyorsan utolérem és megfordítva magammal szemben megcsókolom. Hogy miért csináltam? Fogalmam sincs, egyszerűen jól esett, de tudom, hogy ezzel egy lavinát indítok el. Visszacsókol, de nem sokáig, kezeit a derekamra rakja, és lassan tol el magától. – Nekem barátnőm van. – mondja egyszerűen, mire felnevetek, mert eddig érdekes módon ez nem zavarta. – Te pedig épp most feküdtél le majdnem Zayn-nel, de már is engem csókolsz. A tűzzel játszol. – kacsint egyet és lelép. Egyszerűen forr a fejem a dühtől, legszívesebben utána kiabálnék valamit, sőt meg is pofoznám már. Gyorsan lenyugszok és a lányok után megyek, akik épp egymást kenik be naptejjel. Melléjük telepszek és gyorsan megigazítom Lux haját.
- Naaa!!! – sikít fel, majd mikor látja, hogy én vagyok, elneveti magát. – Ne ijesztgess Isa. – kuncog és az ölembe mászik, mint már mondtam, egy tündéri kislány.
- Rendben, ne haragudj. – simítok végig az arcán és a kilógó babahajakat hátratűröm a fülei mögé.
- És Zayn-t, hol hagytad? – kérdezi és az ujjait a csipkének a lyukaiba rakja, vagy épp körberajzolja azokat.
- Még öltözik, de mindjárt jön. Aztán játszhatsz Vele. – mondom neki és hátrakönyökölök, ő pedig nekidől a combjaimnak, felveszi a kis napszemüvegét és úgy pihen. Irtóra aranyos és előtör belőlem valami, ami miatt már alig várom, hogy én is anyuka legyek. – Luxi, szereted a gyümölcsturmixokat? – kérdezem és én is felveszem a napszemüvegemet.
- Hát persze, hogy szeretem, Isa ez milyen kérdés? – kérdezi kis nagyasszonyosan, de utána elkuncogja magát.
- Akkor gyere, vegyünk egyet. – mondom neki és ő egyből leszáll rólam, elfut a medence széléig és vár engem. Intek neki, hogy egy perc és a lányok felé fordulok.  – Két perc, hozom a pénztárcámat, figyeltek rá? – kérdezem, mire bólintanak mosolyogva és berohanok a pénztárcámért, majd gyorsan vissza. Hallottam, hogy Zayn a fürdőben énekel, szóval szerintem már nemsokára kijön végre. Mosolyogva sétálok Lux mellé és a kezét már felém nyújtja, megfogom és elindulunk a bár szerűséghez. Dúdolgatva és ugrándozva szinte már húz engem maga után, egyből felismerem a fiúk számát, ami mellesleg az egyik kedvencem, a Ready to run.
- Mit adhatok? – kérdezi mosolyogva a csávóka, szőke haja van, napbarnított bőre és barna szeme. Nem lenne rossz, de jelenleg nem tudok másra gondolni csak Zayn-re, na meg Louis-ra.
- Mit kérsz Luxi? – kérdezem és felültetem a magasított székre.
- Hm… - a mutatóujjával az állát ütögeti, és nagyon gondolkozik. – Nem tudok a banán és az eper között dönteni. – mondja szomorúan.
- Össze tudom keverni a kettőt, ha szeretnéd. – mosolyog a srác a mellettem ülő kislányra, mire Lux-nak felcsillannak a szemei.
- Meg tudod csinálni? – kérdezi, mire a csávó bólogat mosolyogva. – És finom lesz? Bár mindkettő finom és Niall azt mondja mindig, ha két jó dolgot összekeverünk, akkor még finomabb lesz! – mondja és a lábát lógatja.
- De ez nem mindenben igaz, ha a sült krumplihoz ketchupot eszel és rá kakaót iszol, akkor fájni fog a pocid, ezért inkább ne kövesd Niall tanait. – nevetek fel kicsit és egy puszit adok a kicsi fejére.
- Rendben, de akkor össze tudod keverni? – kérdezi Lux a sráctól, aki már intézkedik is. – Tejszínhabot is kérek! – vigyorgott és szinte már ugrált is a széken. A srác nagy tapasztalattal készíti el a finomságot és tejszínhabot is nyom rá a kisasszony kedvéért.
- Mennyivel tartozom? – kérdezem mosolyogva és kinyitom a pénztárcámat, amiben nem volt sok pénz, de erre az italra pont elég.
- Hagyd csak, ajándék. – mosolyog rám kedvesen és elkezdi törölgetni a kezét, amit az előbb mosott meg.
- Nem! Na, mondd, mennyi? – még mosolygok, és makacsságom miatt úgy is kifizetem.
- Lehetetlen vagy igaz? – kérdezi és egy győztes mosoly kúszik arcomra. – 5 dollár. – sóhajtja lemondóan, én pedig odaadom a pénzt, pedig tudom, hogy sokkal több alapjáraton, de ez is több mint a semmi. – Elkérhetem a telefonszámodat? – kérdezi sármos mosollyal és kijön a pult mögül.
- Sajnálom bácsi, de Isa Zayn-é. Menjünk, elmesélem anyucinak, hogy milyen finom italt kaptam! – mondja Lux és a kezemet megfogva magával húz. Még egy „sajnálom”-ot mondok a srácnak és teljesen megadom magam. Lux visszafut a lányokhoz én pedig a mosolygós szempárban veszek el, de ez az öröm hamar eltűnik onnan. Közelebb megyek, és egy puszit adok az arcára, mert nem tudom mit tettem, de talán ezzel kicsit kiengesztelem.
- Ne költs a saját pénzedből. – hangja erélyes és érzem, hogy megint kezdődik ez a pénz vita dolog, csak az zavar, hogy ezt nem csak a lányok előtt, de a srácok előtt is megemlíti. Nem akarom, hogy tudják a családi hátteremet.
- Nem szakadtam bele, hogy Lux-nak vettem egy turmixot. – sziszegem fogaim közül és jobba szorongatom a pénztárcámat.
- Is! Mondtam, hogy ha veszel valamit, vagy szeretnél, valamit szólj és megveszem. – a karjait összefonja a mellkasa előtt és a kérdőn néz rám.
- Zayn! Ez, amit most elköltöttem nem volt 1000 euró! Semmiség, belefért, és nem magamnak vettem hanem Lux-nak, ahogy már azt is elmondtam, hogy ami a pénztárcámban van pénz, az nem az összes! Tudod észlény, bankkártya. – forgatom meg a szemeimet és épp leülnék mikor kiveszi a kezemből a pénztárcát és elkezdi összeszámolni mennyi pénz is van benne. Felhúzott szemöldökkel nézek Rá, fél szemmel pedig a srácok reakcióit. Niall értetlenkedve néz közöttünk, Liam figyelmesen hallgat, Harry csak a szemét forgatja, Louis pedig nagyon koncentrál valamire. – Na? Kikutakodtad magad? – érdeklődöm felhúzott szemöldökkel és kiveszem a kezéből majd ledobom a törülközőkre.
- Csak segíteni akarok. – mondja és mélyen a szemembe néz. Én ezt értékelem és rohadt jól esik, de néha már sok ez az egész.
- De már minden rendben. – mondom neki és halványan rámosolygok, persze ez csak a fél igazság. Lehuppanok a lányok mellé és én is bekenem magam naptejjel, a hátamat pedig Lux egy kis segítséggel intézi, de nem tudom ki az. Miután végeztek hátrafordulok és a kék szemek most inkább sötétek voltak, az arcára mégis egy mosoly terült szét.
- Hé, Louis! Ő az enyém! – hallom meg Zayn hangját a vízből, amin mosolyognom kell, hiszen szuper cuki.
- Jó, persze! – nevet fel és legyint egyet majd felém fordul. – Tetszett a csók. Jobbak lennénk mi, mint ti Zayn-nel. – mondja, amire kitágulnak a szemeim. Ezt most komolyan kimondta? És ez azt jelenti, hogy rám mászna? Vagy mi van?
- Louis, kérlek hagyj békén. – mondom neki és a hajamat összefogom egy zöld hajgumival.
- Te sem ezt akarod. Én jobban vigyáznék Rád, mint Ő. El fog hagyni Isabell, nem fog veled maradni. – mondja mire lenézek a földre.
- Miért gondoljátok ezt? Harry is ezt mondta. – mondom szomorúan és kicsit könnyes lesz a szemem a gondolattól, hogy tényleg elhagyhat. Lehet hülyeség, lehet az volt a legelejétől kezdve, de egy kicsit sem bántam meg, hiszen az életem részévé vált és segített ezernyi dologban, ahogy Ő mondaná: „Az enyém vagy”, és milyen igaza is van. Szeretek vele lenni, sőt imádok, rettentő boldog vagyok, hogy el akart hozni ide és úgy érzem tényleg akarta, hisz megtett mindent érte. Egy simítást érzek a gerincemen végigfutva, amitől kiráz a hideg és halkan felnyögök. Gyorsan a számhoz emelem a kezeimet és meglepetten nézek Louis-ra. Egy gonosz mosoly kúszik az arcára, majd felnevet.
- Mondtam, hogy akarod. Engem is akarsz. Felnyögtél, pedig csak végigsimítottam a kezemet a hátadon. – mondja gonosz mosollyal és közelebbről teljesen kitudom venni a szemeiből, hogy utál.
- Menj a picsába. – sziszegem, felállok és gyorsan bemegyek a vízbe a többiekhez, csak az a baj, hogy végig érzem magamon a tekintetét, tuti a fenekemet nézi. Bemászok a kellemes hőmérsékletű vízbe és a lányokhoz úszok, akik egy-egy koktélt fogtak a kezükbe, kivéve Sophia, akit kettőt.
- Na, végre! Ezt drága Harry-től kaptuk. – mosolyog és egy puszi után odaadja a poharat.
- Köszönöm Harry. – mondom és egy kicsit rámosolygok, de folyton eszembe jut, hogy mit vágott le nekem nemrég. Valamit morgott, és megforgatta a szemeit, de nem érdekelt nagyon.
- Lottie Pottie, tudod, hogy az én felelősségem alatt vagy itt, és ha be mersz rúgni, esküszöm, hazarugdoslak. – mondja Louis, aki már a húga mellett úszkál.
- Ne már Louis! Nem vagyok nyolc éves. – visítja Lottie és elkezd távolodni a bátyjától.
- De még nem vagy tizennyolc, és nem érdekel hány éves vagy, mindig a húgom maradsz és vigyázok Rád! – mosolyog gonoszul, de ez olyan törődő gonoszság, vagy a „nem tehetsz ez ellen semmit” féle. Lotts újabb akadályba ütközik, mivel Niall ismét útját állja. Ezek olyanok, mint a rossz szerelmes pár, szívatják egymást össze-vissza és látszik, hogy élvezik, aranyosak lennének együtt, ezt aláírom. Két kezet érzek meg a derekamon, mire kiráz a hideg és elmosolyodom. Arcát a nyakamba temeti és rohadtul csikiz a borostája, ezért felnevetek. Apró puszikat ad, szinte egy kis millimétert sem hagy ki, de ez nekem jó, viszont fel fogok izgulni.
Az órák csak úgy teltek és eljött az ideje, hogy hivatalosan is megünnepeljük Sophia születésnapját. Liam kibérelt egy jachtot egy kapitánnyal, szóval a buli helyszín megvan, Eleanor elintézte a tortát, a fiúk pedig a piát, bár nem tervezek sokat inni ma.
A szobánkban készülődünk Zayn-nel, én már teljesen készen vagyok, viszont Ő még mindig nem döntötte el, hogy mit fog felvenni, ezért odalépek mögé, adok egy puszit a lapockájára és átölelem hátulról.
- Trikó, póló, pulcsi? Nem tudom. – sóhajtja és megfogja a kezeimet, amik a derekán pihennek.
- Nem kell kiöltözni. – mondom, bár én eléggé kiöltöztem, egy kényelmes fehér farmer nadrágot vettem fel, ami a bokámig ér, illetve egy fekete újatlan blúzt, a hajamat pedig kivasaltam, az arcomra pedig egy enyhe sminket raktam.
- Nem akarok csövesnek kinézni melletted. – nevet fel, mire én s követem Őt ebben majd mellé állok és elkezdem tanulmányozni a választékot.
- Mit szólnál egy fehér felsőhöz, a piros kockás ingedhez és elhozod még a bőrkabátodat? – nézek Rá érdeklődve, mosolyogva bólint és egy puszit nyom a homlokomra. Végig nézem ahogyan felöltözik, közben csorgatom Rá a nyálamat, majd meglepődötten nézek mikor látom, hogy összefogja a haját egy hajgumival. Érdekes volt, de rohadt szexin néz ki így. Magamhoz kapom a kabátomat, a telefonomat és az ajándékot majd gyorsan megyünk ki a szállás elé, mert Preston már vár minket.
Lassan sétálok fel a jachtra, mert bár imádok hajózni, a fel- és a leszállásnál parázok kicsit, de ezt is túléltem ismét, főleg, hogy Zayn végig fogta a derekamat. Mosolyogva köszöntünk mindenkinek és én egyből odamentem a lányokhoz, nem szükséges, hogy folyton egymáson lógjuk Zayn-nel, persze együtt is kell lennünk, vagyis nem kell, mindegy. Lassan Liam és Sophia is megérkezik, mi meg elordítottuk magunkat, hogy „Boldog születésnapot!”, mindenki odaadta az ajándékát neki, Zayn-nel közös ajándékként kapott egy kupont a topshop-ba, illetve egy karkötőt, amit egyszer kinézett magának.
Mikor besötétedett Liam kihozta a tortát, énekeltünk neki, aztán ittunk rá. A tervem sikeres volt, mert nem rúgtam be olyan nagyon, viszont Sophia-val a kapcsolatunk úgymond megerősödött.
- Láttam, mit csináltatok Louis-val a medence partján. – jön oda hozzám két pohárral a kezében. Érdeklődve nézek rá és egy kis „MI?” jött ki csak a torkomon. – Bejön? Vagy történt valami? – érdeklődi.
- Nem, én jól elvagyok Zayn-nel, alapból egy kihívás, Louis csak azt hajtogatja, hogy mennyire megbánom és Zayn dobni fog, és Harry is ezt mondta el mikor a szobánkba volt. Utálnak, elleneznek, ennyi, de én nem tudok elszakadni Tőle. – mondom majdnem őszintén.
- Liam is ettől fél. – mondja halkan mire lehajtom a fejemet, mert nem akarom elhinni, hogy igaz legyen és tudom, hogy nem az, mégis ők régebb óta ismerik. Gyorsan lehúzom a pezsgőt és a nyelvem megered.
- Louis-val kétszer csókolóztam. – mondom, és már mennék is el mellőle, de visszaránt.
- Mi? Komolyan megcsalta Eleanor-t? – kérdezi felhúzott szemöldökkel és Ő is lehúzza az italát.
- Tudom, azt gondolod, hogy ribanc vagyok, de nekem tényleg nem kell Louis, nem érdekel a srác! Zayn-t szeretem! – mondom és én is lefagyok az utolsó mondatomon. Tényleg szeretném? Lehet, hisz ilyeneket utoljára David-nél éreztem. – Ezt ne mond el Neki, nem akarom, hogy megtudja, hisz úgy vagyunk vele, hogy ez egy érzelmek nélküli valami lesz köztünk. – segítségkérően pillantok rá és lehajtom a fejemet.
- Is, nem gondolok semmi rosszat rólad. Mikor összejöttem Liam-mel, akkor Harry próbált elcsábítani és elcsattant egy csók, de meg lett beszélve és nincs semmi baj, csak próbáld meg elkerülni Őt. Ja és szerintem ez soha nem volt egy érzelmek nélküli valami köztetek Zayn-nel. Úgy néz Rád, ahogy Perrie-re sosem és fejemet adom rá, hogy Ő is szerelmes. – mosolyog Soph és átkarolja a vállamat. – Megbízhatsz bennem. És bár El jó barátnőm, nem mondok semmit, mert te is ugyanolyan jó vagy. – mondja, én pedig átölelem.
- Köszönöm szépen Soph! Boldog születésnapot! – ismét koccintunk ezzel úgymond elfeledve az eddigi témát, de az agyam csak azon tud járni, hogy tényleg szeretem-e. A szemeimmel megtalálom és gyorsan oda is sunnyogok, épp Lottie-val és Niall-el beszélget.
- Kicsi! Jól vagy? Nem rúgtál be? – kérdezi aggódva, mire elnevetem magam.
- Nem. Bár érzem a hatását, illetve, hogy ég az arcom. És te? – érdeklődöm és az egyik szemöldökömet felhúzom.
- Jól vagyok. – nevet és átölel.
- Totál vörös vagy. – nevet Niall, de a közelébe mindig szégyenbe jövök. – Meg kéne beszélni azt az ügyet. – mondja, mikor gondolom neki is eszébe jut.
- Milyen ügy? – kérdezi Lottie értetlenül.
- Volt egy kis… Szóval épp bulizni mentem a barátnőimmel, az egyik lelépett valami csávóval, míg a másik a seggén ült, mert akkor kavart az öcsémmel, ma már együtt vannak, és hát Ő csak ivott. Odamentem sokszor hozzá és akkor úgymond fogadtunk, össze kellett szednem Niall-t. És igazából nem történt semmi, meghívott egy italra, illetve beszélgettünk, csak az agyamban sokkal több dolog történt. – vallom be szégyenlősen.
- Túl ártatlannak tűntél és ezért kezdtem el beszélgetni csak, az agyamban már pucér voltál. – nevet fel kínosan mire Zayn mellkasába fúrom a fejemet.
- Horan... – morogja a mellettem lévő és megfeszül az összes izma.
- Nyugi haver! Amint megláttam és rájöttem mi a szitu a kép kitörlődött. Most Lottie-t képzelem el. – kacsint egyet és az utolsó mondatot suttogva mondja, de hát a szőke lány így is meghallja és egy nagyot ver a mellette álló srác vállába, egy újabb „bunyóba” keveredtek, ami még mindig cuki. Zayn maga felé fordít és a kezét az arcomra helyezi.
- Az enyém vagy! Csak az enyém! – mondja és szenvedélyesen megcsókol. Igen, lehet beleestem egy kicsit. Egy kicsit nagyon…

8 megjegyzés:

  1. En naon imadlak ám dragam... de Louist Azonnal felejtse el Is! Hallod? Zayn kell nekunk, nem Lou.
    Lottie&Niall paros *-* valahogy ismeros a sajat helyzetemre is :D
    Louis NAGYON nem szimpi.
    Harry sem bar o egy fokkal jobban.
    Eleanor sem szimpi:((
    Zayn rajohetne mar hogy szereti Ist. Vagyis... ajanlom hogy igy legyen xd Is pedig szereti Zaynt *-* veegreee
    Igy hogy most kicsit ittak..Is is kikotyogta hogy szereti. Zayn is kikotyoghatná. louis pedig hallhatta volna azt amikor Sophianak kikotyogta Is, akkor képben lenne es nem baszakodna.

    Kovi resz ugye hamar jon?:D
    Pussz <3
    NiSzi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig Louis nem ilyen, nem tudom miért utáljátok... :D Persze majd minden kiderül.. :D
      Nem mondok előre semmit, csak, hogy jó lesz a következő rész! :D
      Ó, titkoknak nem szabad kiderülniük, azt hittem ezt pont te tudod a legjobban! :D

      Igyekszem a résszel!
      All the f*cking love. xx
      EsmeeH.

      Törlés
  2. Rossz rész? Hahaha, vicces volt a poénod.
    Fergeteges volt, nekem nagyon bejött! De konolyan, Is... louis-t verd ki a csini kis fejedből, menj, kufircolj egyet Zayn babával, majd röhögj a csajokkal, és végül beszéljétek meg a Perrie témát, mert ez nekem kicsit nagyon zavaros amúgy... Hiszen Zayn elhívja az utazásra a csajt, akivel megcsalja a menyasszonyát? Furcsa, hiszen a paparazzik ott vannak mindenhol, és szerintem Pezz sem hülye, de így imádom ezt a sztorit!
    Tűkön ülve várom a kövot! :) <3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig nem poénnak szántam. :(
      Te is inkább Isayn párti vagy? :D (oké, elég béna a ship név xd)
      Pezz sem hülye, emlékezz vissza arra a részre, mikor Zayn bemutatta Isabell-t a családjának, akkor megjelent Perrie. :D

      Igyekszem!!
      EsmeeH. xx

      Törlés
  3. Mindenki Louis ellen van :(
    Ünneprontók!
    En bírom Louist
    Jo Zaynt is szeretem
    Barkit valaszt Is egyik szemem sirni fog, a masik orulni
    Eleanor olyan sznob picsa a tortenetben, vagy csak nekem tunik annak?
    Harry why ilyen? :o Bar Liam is azt gondolja amit Harry szoval amugy Harry csak kimondta amit Liam nem mondott MÉG ki.
    Na itt cuki a Nottie paros :))
    Louis-is vagy Zayn-Is? MINDKETTO!
    Ha az araboknal lehet a ferfinak 80 felesege akkor a nőnek is lehetne 2 férje :D Amugy nem tudom mi a bajotok Louissal a vegere szeretni fogjatok en most is szeretem olyan feltekeny gunar. Zayn meg alapbol tokeletes!
    Amugy tenyleg,,,, Perrie nem fog felbukkani turne kozben? Tok funny lenne :D

    U.i.: Ha hiba van benne szorri csip a szemem :c

    U.i.: nyolcvanadik csapo; HOZD A HULYE KOVETKEZO RESZT TE SZEMET, MERT E REMEK MH PEERFECT LETT *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod.. :(
      Is a lehető legrosszabbat fogja választani, hisz magamról mintáztam.. :D
      Igazából nem az, csak kimondja azt amit Harry, meg gondolom van valami a háttérben is...:D
      #NOTTIE foreva!!!
      Lol Évi, nem.
      Lelövöd a poént te szenya, csssshhhhh.

      All the f*cking love.xx
      EsmeeH.

      Törlés
  4. Na. Most jutottam géphez, de már szerdán elolvastam az új fejezetet.
    Mesi.
    Megőrülök ha ezt így folytatod.
    Én valahogy úgy érzem, hogy Harry igazat mond.
    Én Louis team vagyok tudod! :DD
    Szóval Louis - Is párost akarooooook!!!!! Kis cukik lennének :3
    Eleanor bunkó.
    Lottie-t imádom, mint mindig és remélem összejönnek Niall bébivel.*-*
    Nagyon siess a kövivel Mesiii!
    Csókoltatlak!
    Xx, Jess ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor Évi nincs egyedül. Lesz majd elég Louis és Is páros, ne aggódj.
      Nottie-val is van tervem, de az titok még. :3
      Eleanor nem bunkó, csak megmondta a véleményét, ahogy Harry is tette.
      Sietek, sietek!

      All the f*cking love.xx
      EsmeeH.

      Törlés